Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Creatieve online marketeer

Standplaats Vlissingen
Aantal uren Parttime / Fulltime
Salarisindicatie N.o.t.k.

Jouw werkdag…

… zit vol afwisseling! Allereerst door de signbranche die altijd in ontwikkeling is, maar ook door jouw werkzaamheden als online marketeer. Bij Zichtbaar zorgen we dat onze klanten beter zichtbaar zijn voor hun doelgroep maar bij het marketingteam van Zichtbaar zorgen we juist dat Zichtbaar zichtbaar is. Snap je ‘m nog?

Dat zichtbaar zijn doen we op allerlei manieren, maar jij focust je vooral op online en content. Eigenlijk ben jij een online marketeer en contentmaker in één. Of het nu gaat om het opmaken en instellen van een social media campagne, het verbeteren van onze online vindbaarheid of het schrijven van een pakkende tekst; jij draait je hand er niet voor om. Dat doe je overigens niet alleen voor Zichtbaar maar ook voor de initiatieven van Zichtbaar Participaties. Je bent ook niet vies van de technische kant van SEO en data spreekt jou aan want je weet als geen ander; meten leidt tot kennis. Die kennis zet je meteen in werking door het optimaliseren van landingspagina’s of webformulieren want jij bent meer het type “niet lullen maar poetsen”. Houden we van!

Al onze mooie producten en oplossingen komen op jouw scherm voorbij. Want; geen enkele klus is bij ons hetzelfde en we willen ons mooie vak het liefst aan iedereen laten zien, op alle mogelijke manieren.

 

 

Je werkgebied is Zeeland, maar je zult werken vanuit onze vestiging in Vlissingen.

Jouw kwaliteiten…

… zijn allesomvattend! Jij hebt zogezegd echt een passie voor ‘online’. Social media kent geen geheimen en ook SEO is voor jou geen abracadabra. Je weet precies wat ervoor nodig is om een goede mailing naar onze klanten te versturen en onze online kanalen worden door jou up to date gehouden. Dat doe je trouwens niet alleen door te optimaliseren, maar ook met content! Zo heb je bijvoorbeeld een creatieve schrijfstijl en vind je het leuk om foto’s en video’s te maken en/of editen. En laten we niet vergeten, jouw expertise in online marketing zorgt ervoor dat we altijd een stap vooruit zijn. Online marketing is voor jou geen onbekend terrein, maar jouw speelveld waar je creativiteit en analytisch vermogen samenkomen. Jouw rol is essentieel in het versterken van onze online aanwezigheid en het bereiken van onze doelgroep via verschillende online kanalen.

Zonder collega’s vind jij er trouwens niks aan. Samen werk je opvallende en effectieve campagnes uit waarbij jij de verantwoordelijkheid neemt over jouw deel. (Werk)ervaring is mooi meegenomen maar geen pré.

Social media de werkzaamheden van een online marketeer bij zichtbaar

Wat verwachten we van jou?

 

  • Een werkweek van minimaal 32 uur
  • Je bent betrokken, nauwkeurig en leergierig
  • Je hebt een MBO/HBO opleiding in marketing/communicatie
    of andere relevante opleiding m.b.t. online marketing afgerond
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je hebt kennis van SEO, WordPress en e-mailmarketing
  • Je woont in Zeeland en bent in het bezit van rijbewijs B

Wat mag je van ons verwachten?

 

  • Een super leuke en afwisselende werkweek zowel in
    projecten als werkzaamheden
  • Een inspirerende en informele werkomgeving
  • De vrijheid om mee te denken en ideeën aan te dragen
  • Een goede pensioenregeling
  • Dat je betaald krijgt voor je werk.. Duh! 😉

Werken bij Zichtbaar betekent…

Mooie projecten, leuke klanten, fijne collega’s en vooral; een prachtig vak! Als toekomstige collega’s staan we te popelen je te ontmoeten en kunnen we niet wachten tot jij jouw expertise en ideeën bij ons gaat inzetten. Verder geloven we dat er zoiets bestaat als het ‘Zichtbaar-DNA’: ambitieus, creatief en veelzijdig maar altijd met volle focus op kwaliteit, de klant en het product. We zijn daadkrachtig én betrokken. Klanten, medewerkers of leveranciers; we nemen de tijd voor onze relaties en zijn niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Bij ons staat klanttevredenheid en collegialiteit dus voorop. Daar mag je op rekenen!

Enthousiast geworden?

Mooi! We zijn benieuwd naar jou, je originele en overtuigende motivatie en je cv! Heb je toch nog vragen over deze vacature? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met Iris. Je kunt haar bereiken via marketing@benikzichtbaar.nl of 0118 417 170.

Ben je nieuwsgierig naar wat we allemaal doen? Neem dan eens een kijkje tussen onze projecten of onze socials!

Werkzaamheden die je als online marketeer promoot Airtex onder trap bij ingang E-sim in middelburg Met online marketing m Lichtreclame Timmerfabriek Apartments in Vlissingen Auto wrappen met color flip folie Jassen met bedrukking door zichtbaar Wandvisual met textielframe in het trapgat van verzamelgebouw de post in middelburg Inhaken van bewegwijzering in de inhakerpaal Gevelbestickering op pand van Paardekooper store Met online marketing promoot jij onze projecten Met online marketing breng je niet alleen producten maar ook diensten van Zichtbaar in beeld, zoals productie

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.